Profiteer van 8.8% korting op de OHRA Zorgverzekering

NIP, Nederlands Instituut van Psychologen leden krijgen 8.8% korting op de OHRA Zorgverzekering.

Bereken uw premie

De zorgverzekering van OHRA met collectief voordeel

NIP, Nederlands Instituut van Psychologen leden profiteren van collectief voordeel op de OHRA Zorgverzekering. 

Écht vrije zorgkeuze bij OHRA
Met een OHRA Zorgverzekering ben je goed verzekerd en kies je altijd zelf welke arts, ziekenhuis of andere zorgverlener je bezoekt. En NIP, Nederlands Instituut van Psychologen leden krijgen 8.8% korting op de OHRA Zorgverzekering.

Vrije zorgkeuze. Altijd. Overal.

Veel Nederlanders denken dat ze vrije zorgkeuze hebben. Maar wist je dat nu maar 8% écht vrije zorgkeuze heeft? Met een OHRA Zorgverzekering kies je altijd zelf je zorgverlener, zonder risico dat je achteraf een gedeelte moet bijbetalen. Want wij betalen de rekening volledig. De OHRA App helpt je bij het vinden van een zorgverlener in de buurt.

 

OHRA Gezond 

Heb jij een gezonde levensstijl en ga je bewust om met je gezondheid? Dan past onze gratis module “OHRA Gezond” goed bij jou. Hiermee krijg je een vergoeding voor een sportmedisch advies en voor een vervolgonderzoek van de Persoonlijke Gezondheidscheck.

Direct regelen 
Sluit je de OHRA Zorgverzekering af via NIP, Nederlands Instituut van Psychologen dan krijg je 8.8% korting. Heb je voldoende informatie? Bereken direct je premie en sluit de OHRA Zorgverzekering af.

 

Overzicht kortingen

Alle leden van NIP, Nederlands Instituut van Psychologen profiteren van de volgende kortingen:

Zorgverzekering 8.8%